Hinweis: Aufgrund von geplanten Wartungsarbeiten werden die Web-Auftritte der TU Dortmund am 17. April 2024, zwischen 18:00 und 20:00 Uhr mehrmals für kurze Zeit nicht erreichbar sein.
Wir bitten dadurch entstandene Unannehmlichkeiten zu entschuldigen und bedanken uns für Ihr Verständnis.
To content
Department of Spatial Planning

René Westerholt appointed to the scientific advisory board of the ILS

Constitutional meeting of the academic advisory board of the ILS © Cedric Müller​/​ILS

The ILS – Research Institute for Regional and Urban Development is a non-university urban research institute based in Dortmund, which has long standing and diverse ties with the Department of Spatial Planning. Jun.-Prof. René Westerholt was recently appointed to the Institute's scientific advisory board for an initial four-year term. The external board, consisting of renowned scholars, regularly assesses the ILS's research and transfer performance. The constituent meeting of the advisory board took place on 13 March in Dortmund.